Delivery Information

Frakt 

Fraktkostnaden för en beställning beräknas på den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan.
Kostnaden följer postens portabel för brevporto + emballage 

Order över 1000 kr är fraktfritt.. 

Rekommenderat

Vill Du garantera säkerheten hos posten och välja att få brevet skickat med posten skicka lätt så betalar Du postens avgift på 53:- upp till 1000 gram och 89:- upp till 2000 gram (med reservation för ändringar) 
frakten baseras på varans vikt i kassan vid beställningen..  Kontakta mig innan beställning för detta alternativ.
Väljer du detta alternativ får du ett mail av mig så snart din försändelse är skickad och meddelar det kollinummer försändelsen har hos posten.
Då kan du följa din försändelse på posten.se Alla kostnader som anges på sidan är baserade på Inrikes leverans till sverige. 
Vill du beställa med leverans till annat land kontakta mig för manuell hantering av order.

Reklamation

Om smycket trots min kontroll har något tillverknings- eller materialfel ska du omgående eller senast en vecka efter att leveransen nått dig. 
Kontakta mig via formuläret under fliken kontakt eller per mail för reklamation. 
Ange ditt namn, adress, samt artikelnummer på smycket som du vill reklamera och vad felet är.

De handgjorda glashängena/pärlorna kan precis som vilket annat glas som helst spricka vid ovarsam hantering och då ej reklameras.
Inga reklamationer vid missfärgning/slitage godkänns om ej skötselråden efterföljts

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. 
Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, 
skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med mig. 
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 150 kr för vårt arbete med hantering av varorna.